Vankkaa asiantuntemusta sekä alkuperäisiä varaosia käyttämällä uudenkin autosi takuu säilyy – sen lisäksi AD tarjoaa oman 24 kk:n kansainvälisen lisäturvan varaosille ja työsuoritteille. Lisäturva kattaa kaikki AD-Autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työt ja asennetut varaosat työvirheiden tai valmistusvikojen osalta.

AD jatkaa auton matkaa!

Palvelut

24 kk lisäturva

Vuoden 2009 alusta lähtien AD-ketjun kansainvälinen 24 kuukauden lisäturva kattaa kaikki AD-Autokorjaamoissa tehdyt työt ja asennetut varaosat työvirheiden,
raaka-aineiden tai valmistusvikojen osalta. 

AD-Ajoturva

Tekninen vika tai ulosajo, AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa joka päivä kellon ympäri. AD-Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine). 

AD-Erämaksu

AD-Erämaksu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaalle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon autohuoltojen tai varaosien rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Käyttämällä AD-Erämaksua saat aina ensimmäiset 30 vrk korotonta maksuaikaa.

Diagnostiikka

Takuu säilyy - ilman riskiä. Huollamme ja korjaamme myös uusia autoja ja teemme vaativaa vianetsintää nykyaikaisilla diagnostiikkalaitteilla.

Huollon sijaisauto

Jos sijaisauto on vapaana saat sen käyttöösi siksi aikaa, kun oma autosi on
AD-Autokorjaamon huollettavana tai korjattavana. 

Ilmastointihuolto

Ilmastoinnin säännöllinen huoltaminen on tärkeää, ei pelkästään ilmastoinnin jäähdytystehon säilyttämiseksi, vaan myöskin epämiellyttävien hajujen sekä bakteerikantojen poistamiseksi. Suosittelemme lisäksi raitisilmasuodattimen vaihtoa ilmastointihuollon yhteydessä. Huomioitahan ettei ilmastointilaitteen huolto kuulu normaaliin määräaikaishuoltoon.

TARJOUSPYYNNÖN VOIT TÄYTTÄÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ