AD Korjaamo

AD on Suomen ja koko Euroopan suurin au­to­pal­ve­lu­ket­ju, joka tarjoaa kaikille au­toi­li­joil­le kor­kea­luok­kai­set huolto- ja kor­jaus­pal­ve­lut sekä nyt myös mo­ni­puo­li­sen AD-Ajoturvan. Falck Hinaus- ja Tie­pal­ve­lut on pai­kal­li­sis­ta yrit­tä­jis­tä koostuva, koko Suomen kattava hi­naus­pal­ve­lu­ket­ju. Pal­ve­lem­me mo­ni­puo­li­ses­ti kaikissa au­toi­li­jan koh­taa­mis­sa on­gel­ma­ti­lan­teis­sa vankalla am­mat­ti­tai­dol­la ja ko­ke­muk­sel­la. Tuomme avun lähellesi, kun olet tien päällä - olitpa liik­keel­lä millä tahansa ajo­neu­vol­la.


Avun tilaat ympäri vuo­ro­kau­den helposti ja nopeasti koko maassa numerosta 0200 02323

(0,08 €/min + pvm./mvm)Miksi valita AD-au­to­kor­jaa­mo

Edul­li­suus
Meidän mie­les­täm­me kaiken ikäisten autojen omis­ta­jil­la on oikeus koh­tuu­hin­tai­siin huolto- ja kor­jaus­pal­ve­lui­hin.


Nopeus ja vai­vat­to­muus
Kun au­toi­li­jan matkaan tulee mutka, se tulee aina yllättäen ja odot­ta­mat­ta. Siksi AD haluaa tehdä kor­jaa­mo­käyn­nis­tä­si kaikin puolin nopeaa ja vai­va­ton­ta.


Al­ku­pe­räi­nen takuu säilyy
AD-au­to­kor­jaa­mois­sa uudenkin auton takuu säilyy ennallaan. Asiointi meillä on kaikin puolin tur­val­lis­ta ja luo­tet­ta­vaa.


Yk­si­löl­li­nen palvelu
AD-au­to­kor­jaa­mois­ta ja AD-va­rao­sa­myy­mä­löis­tä saat tut­ki­tus­ti­kin parasta palvelua. AD-au­to­kor­jaa­mois­sa se tar­koit­taa sitä, että työn suo­rit­ta­nut me­kaa­nik­ko asioi myös asiakkaan kanssa.


Ym­pä­ris­tö­vas­tuu
AD-au­to­kor­jaa­mois­sa ym­pä­ris­tön ajat­te­le­mi­nen ja vas­tuul­li­suus kuuluvat nor­maa­liin lii­ke­toi­min­taan. Hoidamme kaikki on­gel­ma­jät­teet asian­mu­kai­ses­ti ja normeja nou­dat­taen.


Pai­kal­li­nenSuo­ma­lai­nenEu­roop­pa­lai­nen
Jokainen AD-au­to­kor­jaa­mo ja AD-au­to­va­rao­sa­myy­mä­lä on täysin it­se­näi­sen suo­ma­lai­sen pie­ny­rit­tä­jän omistama.


1624433073048_zsdrtyhjk-og.svg
1624426674573_123-og.svg

AD-Lasku

AD-Laskulla saat aina vähintään 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa, jonka voit maksaa myös erissä! Valitse annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin.
Lue lisää

1624426674440_345-og.svg

AD-Ajoturva

Tekninen vika tai ulosajo, AD-Ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokauden. AD-Ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai vaikkapa tuotu polttoaine).


Lue lisää

1624426674584_456-og.svg

AD-Lisäturva

AD-ketjun kansainvälinen 2 vuoden lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työsuoritteet ja asennetut osat – aina, kaikille ja veloituksetta!

Lue lisää

1624426674600_876-og.svg

AD-Hi­naus­pal­ve­lu

AD-Hinauspalvelun kautta hoituvat autosi hinaus lähimpään valtuutettuun AD-huoltopisteeseen joka päivä kellon ympäri, pienkorjaus tien päällä, taksimatka, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan – kaikissa EU-maissa.


Lue lisää